Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Streke Doos, origineel eindejaarscadeau vol streekproducten

Streke Doos Lies Bulteel

In Herentals, Noorderwijk en Morkhoven wonen en werken fantastische streekproducenten en creatieve makers. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde en gedreven handen-uit-de-mouw-stekers die onze stad verrijken met heerlijke producten.

Voor sommigen is het een hoofdberoep, voor anderen een uit de hand gelopen hobby, uitgemond in een succesvol bijberoep. Hoe ze het ook aanpakken, ze geven allemaal het beste van zichzelf voor hun creaties, producten of lekkernijen.

Met de Streke Doos, die van begin tot einde lokaal gemaakt is, geven we streekproducten de aandacht die ze verdienen. U kunt deze doos zelf naar hartenlust vullen met het beste van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

Zo steunt u onze streekproducenten en maakt u ze mee(r) bekend. Geef dus een Streke Doos cadeau of vul ze gewoon lekker voor uzelf. Geniet van het vele talent en vakmanschap dat onze stad rijk is.

Een origineel cado : voor de zoetebekken het Hertals Boompje van bakkerij Mens, de speculaas(pasta) van Heyns of de creaties van Chocolatier Lornoy en chocolade-atelier TWER. Brouwerij Leysen, Hobbybrouwers Hopscheppers en de wijndomeinen Roothooft en Het Eiken Vat.   Andere heerlijkheden  afkomstig van Appelen Roes, Belgische Saffraan, culinaire slagerij Brabants, bioboerderij De Kijfelaar, Hertalse Heuning, Theekan en TheeMuze. Maar met het keramiek van Klat en Lies Bulteel, Gentil met grafische pareltjes (stickers en kaartjes) en SJ Design (feestdagen wenskaartjes), het ledervan Anjoy Leather Creations of 'vogelkunst van Moodbirds.

Kortom : leuke variaties vol verrassingen.

De doos kwam tot stand met de steun van het project De 6 van de Kempen, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling EFRO, de provincie Antwerpen, de Vlaamse overheid, de Herentalse streekproducenten, onze creatieve makers en Versmarkt Van Eccelpoel.

Het grootste gamma van streekproducten is te verkrijgen bij Van Eccelpoel, Lierseweg 26. Andere verkooppunten met een kleinere selectie aan Herentalse streekproducten zijn:

  • Bakkerij Mens, Wasserijstraat 7
  • Belgische Saffraan, Leefdaalstraat 14
  • Brouwerij Leysen, Meivuurstraat 2
  • Culinaire Slagerij Brabants, Lierseweg 27
  • Trap op Shop, Bovenrij 30.

Op de foto : De zandstorm-potjes van kunstenares Lies Bulteel (Noorderwijk) zijn geselecteerd @vaneccelpoel. Stop ze in de Streke Doos en maak vele mensen blij.

Streke Doos Lies Bulteel

Streke Doos Lies Bulteel

Lierseweg 26, Herentals, België

Streke Doos Lies Bulteel

Deel dit artikel