U bent hier

De Vier van Heist en Mechelen

Heist op den Berg | Kempen regio
05.03.2019 - 10.07u
Door: Mark Jaspers

JCI Mechelen en JCI Heist-op-den-Berg bundelen hun krachten en lanceren "De Vier": Vier sessies, vier experts, vier locaties en één doel: "Be Better".

Deze eerste editie focust op "personal development" en zal inspireren en motiveren. Elke sessie bestaat uit een interessante keynote en een netwerkmoment. Afwisselend zullen locaties in Heist en Mechelen als uitvalsbasis dienen.

"De Vier" is dan ook de ideale manier voor jonge mensen met een ondernemende ingesteldheid om elkaar te ontmoeten in twee regio's met een rijk bedrijfsleven.

Op 26 maart 2019 vindt de eerste sessie "Boost your brand" plaats: Niemand minder dan Stef Verbeeck, Brand Expert bij Pavlov, zal het startschot geven. De lat wordt dus meteen hoog gelegd wordt voor de volgende sprekers.

Voor één sessie betaal je 30 euro. Schrijf je onmiddellijk in voor de 4 sessies, dan betaal je slechts 90 euro. Inschrijven doe je via www.de4.rocks.

Wat is JCI?

JCI Heist-op-den-Berg en JCI Mechelen zijn twee lokale afdelingen van Junior Chamber International Belgium.

JCI wil jonge professionals tussen 18 en 40 de kans geven om zich ten volle te ontplooien door het volgende van opleidingen, het organiseren van projecten die een positieve impact creëren en het uitbouwen van een internationaal netwerk.

De werking steunt op vier pijlers: gemeenschap, individu, internationalisme en business & netwerking en de missie luidt als volgt: "Het aanbieden van groeikansen die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve verandering."

Elke afdeling vergadert minstens één keer per maand. Voor meer informatie over deze twee lokale afdelingen kan je terecht op: www.jci-heist.be en www.jcimechelen.be. Voor meer informatie over het disctrict JCI Antwerpen, dat tot doel heeft de lokale afdelingen te ondersteunen, kan je terecht op www.facebook.com/JCIDistrictAntwerpen/.

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto