Volgende donderdag 26 februari is de boeiende Australische professor Jamie Anderson opnieuw te gast op het seminarie van Luc De Voeght Consulting voor ondernemers in het Best Western Plus Aldhem hotel in Grobbendonk. De bevlogen spreker, in 2011 door de Financial Times benoemd tot 'Management Guru', heeft het dit keer over 'innovatie en creativiteit'. Hij leert de toehoorders op zijn eigen, onderhoudende manier, terug hun spontane individuele creativiteit aan te boren.

Wil je dit uniek seminarie nog meemaken, mail dan snel als de bliksem naar luc@devoeghtconsulting.be - Er zijn al 240 inschrijvingen.

Prof. Jamie Anderson : 'Het probleem is niet ondernemer worden, wel als ondernemer groeien. Moed en volharding zijn daarbij belangrijk. Denken over hoe te denken. We gaan die info-avond ook enkele leuke verrassende tests doen. Ik kijk er nu al naar uit.'

De professor gaf dit jaar al sessies in o.a. Barcelona, Madrid, Parijs, Utrecht, London, Amsterdam, Brussel en Hongarije.

Vooraf geeft Jo Buts, account manager bij Xerius, een toelichting over de wijzigingen in het sociale zekerheidsstelsel in 2015. Het seminarie begint op donderdag 26 februari om 19.30u en wordt afgesloten met een drankje. Deelnemen kost 20 euro. Een aanrader.  Bijna volzet.

Info en inschrijven: tel. 014-502363 - info@devoeghtconsulting.be.

Bekijk de HD-video voor een verslag van de editie 2012 met prof. Jamie Anderson en Luc De Voeght in Aldhem.

Van the Man/Guy Verellen/NNieuws.