Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Warmste Kempen verwent kansarme families met vakantiecheques : €12.000

Warmste Kempen cheques

€12.400 aan vakantiecheques voor kansarme families en €10.000 voor het fonds van De Warmste Week.  Dat is het resultaat van De Warmste Kempen, de solidariteitsactie van Toerisme Provincie Antwerpen en Kempense vakantiemakers.

Toeristische ondernemers doneerden vakantiebelevingen ter waarde van maar liefst 12.400 euro voor de webshop. Daarbij hebben gulle schenkers op de webshop van De Warmste Kempen deze vakantiebelevingen met 5000 euro extra gesponsord.

Toerisme Provincie Antwerpen verdubbelde de opbrengst van de webshop en doneerde nog eens 5000 euro extra aan de Warmste Week.

Onvergetelijke vakantiemomenten voor kansarme families: daar draaide De Warmste Kempen om, de solidariteitsactie van Toerisme Provincie Antwerpen en Kempense vakantiemakers.  Tussen 15 november en 25 december kon je op de webshop van De Warmste Kempen een vakantie sponsoren, wat massaal gedaan werd en nog eens €5.000 opbracht.

Toeristische ondernemers doneerden vakantiebelevingen ter waarde van maar liefst 12.400 euro voor de webshop: van een meet & greet met alpaca’s tot een kampeervakantie in een indianentent.

Vakantiemakers Joris en Nicky van Landgoed Omorika in Ravels: “Ontspanning in een groene omgeving: voor ons heel vanzelfsprekend, voor personen met beperkte reismogelijkheden jammer genoeg niet. Ook zij verdienen die heerlijke vakantie-ervaringen. Vandaar ons engagement voor De Warmste Kempen.”

Toerisme Provincie Antwerpen verdubbelde de totale opbrengst van de webshop en schonk nog eens 5000 euro aan het fonds van De Warmste Week.

De Rap op Stapkantoren in Antwerpen, Mechelen en Turnhout en het EVA-centrum in Ekeren verdelen op basis hiervan de cheques onder hun klanten.

Iets om naar uit te kijken, getuigt Sophie Andelhofs, vrijwilliger bij het Rap op Stapkantoor in Turnhout: “Een vakantie of uitstap maakt echt een verschil. Je bent er even tussenuit, weg van de stress. Dank om kansarmoede onder de aandacht te brengen. Dank ook aan alle donateurs en iedereen die De Warmste Kempen mogelijk maakte.”  Foto : vrijwilligers Rap op Stapkantoren /  Dieter Daniëls voor Toerisme Provincie Antwerpen.

Warmste Kempen cheques

Deel dit artikel