U bent hier

'De week van de waarheid komt eraan' : Real Noorderwijk – ZVK Gelko Eisden-Dorp

Herentals
21.02.2019 - 13.41u
Door: Mark Jaspers

Vrijdag start de week van de waarheid voor Real Noorderwijk.' Op acht dagen tijd spelen we thuis tegen Eisden-Dorp en een week later moeten we naar Moeskroen. Deze twee ploegen staan net voor ons in de rangschikking', zegt Eddy Lambaerts.

'Er moet gewonnen worden want anders blijft het bibberen tot de laatste seconde met nog zeven wedstrijden te spelen. Met zes op zes zijn we gered en kunnen we nog hopen op Play-Off. Eisden-Dorp is aan een rustig seizoen bezig, steeds net boven de gevarenzone. Zeven op twaalf in hun laatste vier wedstrijden.

Zo hebben ze o.a. Hasselt geklopt en zijn op Rosselies gaan winnen. Wij zullen ons moeten herpakken, na de knappe wedstrijd op Antwerpen en de stunt tegen Halle-Gooik werd geprutst in Hasselt.

We hebben ons lot zelf in handen maar zullen veel beter moeten zijn dan in Limburg vorige week. In de heenronde wonnen we reeds op Eisden, meteen ook onze enige overwinning met de vorige coach.

El Ghaadaoui is nog geschorst en één van onze Bulgaren heeft zijn minuscus gescheurd, onze slimme verdediger Vezelin Ivanov Gerenski. Dus toch weer puzzelen voor de coach. Ook Brovina is mogelijk niet fit.'


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto