Restaurant-Taverne De Wilde Vespers aan de Herenthoutseweg 249 in Herentals is vanaf nu alle dagen open 7 op 7. Dat betekent dat je er iedere dag kan genieten van de heerlijke Franse keuken met een accent op regionale specialiteiten.



Zaakvoerders Françoise & Leo Snepvangers : 'De Wilde Vespers draait op volle toeren.   Veel klanten vroegen ons om ook op dinsdag open te houden.  Er is een behoefte ook bij het bedrijfsleven.  De nabijgelegen industiezones brengen veel buitenlandse gasten aan die komen lunchen of dineren.

We willen niemand teleurstellen, daarom zijn we nu 7 dagen op 7 open.

Onze volledige uitgeruste vergaderzaal biedt alle modern communicatiecomfort met o.a. wifi-netwerk, beamer, gewoon alles wat de moderne zakenman voor z'n meetings nodig heeft. De meetingroom is trouwens volledig gratis.

Voor het restaurant ontwerpen we nieuwe concepten voor o.a. groepen, personeelsfeesten, familiefeesten of jubilea.  Vrijdagavond gaat puur zomers worden, maar dat is nog een verrassing.   Ons rustig terras met vijver bouwen we verder uit tot een gastronomische beleeflocatie.

Ons gemotiveerd personeel is onze gouden troef : het erg tof Wilde Vespers-team bedient met passie. Dat waardeert iedere klant', aldus Françoise & Leo Snepvangers.

De Wilde Vespers serveert wijnen van Van Eccelpoel en Wijnkennis.be

Voor reservatie en menu-info kijk op De Wilde Vespers  of bel  014-23 14 27.  De website is even in onderhoud.

Later meer foto's.