Bij de start van de lente mochten De Wollies vandaag een mooie cheque van €3.500 overhandigen aan Dr. Christel De Reze, ondervoorzitter van het Olivia Fund. Deze som zamelden de dynamische dames vorig jaar in bij de verkoop van zelfgebreide of gehaakte, popjes, truitjes, kousen, sjaals, allemaal fijne creaties van topkwaliteit.

'Dit is al de vierde cheque die we kunnen overhandigen', weet Marie-Jeanne Haverhals, voorzitter van De Wollies. 'We organiseren ongeveer 5 verkopen per jaar en zijn steeds verheugd als we een verkoopstandje kunnen oprichten waar geen kosten aan verbonden zijn. De popjes en de kleren worden nu ook voorzien van een leuk labeltje met de naam van De Wollies.

Mensen die niet weten waar naartoe met de overschot van hun wol, kunnen die binnenbrengen bij Marie-Jeanne Haverhals in de Bergenstraat 35, Herentals. Als je niet in de mogelijkheid bent om de wol te brengen, kom ik die wel afhalen, bel dan 0479 69 10 22.'

De Wollies komen elke donderdagnamiddag samen in het ontmoetingshuis "De Cirkel" op de Lierseweg (Kringwinkel), Herentals.  Je kan bij "De Wollies" ook een speciale bestelling plaatsen voor allerlei gebeurtenissen zoals een geboorte, doop, jubileum, pensioen, een speciale knuffel in jouw gewenste kleuren.  Daarvoor neem je best contact met Marie Jeanne.

Op de foto de overhandiging cheque: Marie-Jeanne Haverhals, voorzitter 'De Wollies', Nelly Laeremans, secretaris 'De Wollies' en  Dr. Christel De Reze, ondervoorzitter Olivia Fund.

Johan Temmerman/ Nnieuws.