Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Zes van de Kempen : Josee Vanhooff uit Pelt wint €250 aan Molse Kadokes

Mol

Josee Vanhooff uit Pelt wint €250 aan Molse Kadokes. Zij nam deel aan de wedstrijd van ‘de Zes van de Kempen’, een initiatief waarbij verschillende partners de handen in elkaar slaan om hun winkelkernen en ondernemers extra onder de aandacht te brengen.

In totaal werden 6 cadeaubonnen uitgereikt ter waarde van €250 per stuk, aangeboden door de provincie en Europa. De winnaars kunnen de cadeaubonnen besteden in 1 van de 6 deelnemende gemeenten (Hoogstraten, Heist op den Berg, Turnhout, Herentals, Mol en Geel).

De provincie Antwerpen, Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen en 6 Kempense steden en gemeenten slaan de handen in elkaar om hun winkelkernen en ondernemers extra onder de aandacht te brengen.

Samen met Hoogstraten, Heist op den Berg, Turnhout, Herentals en Geel wil Mol de lokale economie versterken : vanuit een gezamenlijke identiteit, aangevuld met typische elementen voor de eigen winkelkern. Door de krachten te bundelen en als 1 geheel naar buiten te treden, willen we als 1 van de ‘de Zes van de Kempen’ nieuwe klanten aantrekken.'

Mol

Deel dit artikel