U bent hier

De zomer van Flandria 'Oep z'n Antwerps'

Provincie Antwerpen | Vlaanderen
23.06.2021 - 14.11u
Door: Herman Gezelle

Volgend jaar bestaat rederij Flandria 100 jaar. Al een volledige eeuw biedt zij rondvaarten op de Schelde en door de haven. Achter de schermen wordt hard gewerkt om van dit jubileumjaar en verrassingsjaar te maken.

Er is geen mooier en aantrekkelijker manier om met de haven van Antwerpen kennis te maken dan vanop het water. Het geeft je een vakantiegevoel dicht bij huis.

Deze zomer organiseert Flandria speciale havenrondvaarten voor groepen 'Oep z'n Aantwaarps' onder begeleiding van Freddy Michiels, de auteur van zoveel Antwerpse boeken maar vooral bekend van Antwerpse Les, het compleetste naslagwerk over de Antwerpse taal, aangevuld met Antwerpse humor en met liedjes van De Strangers.

Flandria biedt voor groepen, verenigingen, bedrijven nu een uitzonderlijke havenrondvaart aan.

Het begint met een snelcursus Antwerps, kennismaking met typische Antwerpse humor om vervolgens blijgezind gedurende twee uur doorheen de havendokken te varen en kennis te maken met de grootste zeeschepen die hier aangemeerd liggen.

Er zijn twee formules:
• Rondvaart met uitgebreide BBQ en dranken
• Rondvaart met receptie

Iedereen krijgt een snelcursus Antwerps voor beginners en gevorderden, en krijgt ook een exemplaar van het boek Antwerpse Les mee.  Willy Ysewijn/ Nnieuws - op de foto : Freddy Michiels auteur van het boek.

Informatie en reservatie:
www.flandria.nu

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto