U bent hier

Def Dames Dope are back in showbizz

Herentals | Vlaanderen
26.10.2016 - 00.01u
Door: Herman Gezelle

Def Dames Dope are back in showbizz. De sympathieke Herentalse zusjes Larissa en Axana Ceulemans presenteerden dinsdagavond hun ijzersterke showcase in een bomvolle Bonaparte op de Grote Markt Antwerpen. Wat een pit, wat een spetterende energie. Géén remake, wél a brand new dance sound. 

De Bonaparte werd muisstil toen de zusjes hun indringende 'Fill my heart with love' brachten, een emotionele ode aan Kreuner-bassist Berre Bergen (53), de begin dit jaar overleden echtgenoot van Larissa.

De hele Vlaamse showbizz-pers tekende present.  Peter De Smedt van de Showbizz-Site : 'Wat een knappe krachtige showcase hier vanavond, met heel wat nieuwigheden. Larissa en Axana gaan er nog veel fun aan beleven. Ik ga Def Dames Dope op de voet volgen, want de zusjes stralen iets bijzonders uit. Succes verzekerd.'

Def Dames Dope nostalgie : winnaars Radio 2 Zomerhit met Ain't Nothing To It

In de zomer van 1993 wonnen ze de Radio 2 Zomerhit met Ain't Nothing To It.  In Zuid-Afrika toerde de groep in het voorprogramma van Latoya Jackson. Def Dames Dope haalde de hitlijsten in Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada en Israël. In 1995 bracht de band een tweede album uit, waarop zangeres Axana Ceulemans de teksten verzorgde.  Ze scoorden grote hits 'It's ok, all right' en 'Don't be silly' - met de legendarische zin 'Hey you, don't be silly, put a condom on your willy'.

Axana werkt ook nog steeds bij Studio 100, waar ze als choreografe verantwoordelijk is voor de danspasjes van K3.

De showcase in de Bonaparte bewijst dat Def Dames Dope helemaal terug is, met een pak nagelnieuwe hippe nummers sound 2016, die méér dan airplay verdienen. Alle nummers schreef Axana.

Als je het nieuwe DDD nummer hoort op radio of TV,  zet je Shazam ff op.

Management Starentertainment.be Gentbrugge.

Guy Verellen / NNieuws.

Later meer met een diepgravend interview met Larissa en Axana.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto