U bent hier

Def Dames Dope, Christoff en Killer Queen op muzikaal spektakel 13e Herentals Feest

Herentals | Neteland | Vlaanderen
02.03.2017 - 22.54u
Door: Peter Caers

De organisatoren van de 13e editie Herentals Feest hebben de artiesten voorgesteld die op vrijdag 28 juli de muziekfans op de Grote Markt zullen verwennen :

Trilax, Ghost Rockers, The Crazy Disco Show For Kids met Ymke 'Sisters Only', schlagerkoning Christoff, Killer Queen (GB), Level Six, Def Dames Dope Axana & Larissa, en afterparty TND - The Nasty DJ's tot 03u.

Kempens, kwalitatief, toppers

Neen, dit jaar staat K3 niet op het podium. Maar wel als headliner de sympathieke Herentalse zusjes Larissa en Axana Ceulemans met hun ijzersterke DEF DAMES DOPE show. Wat een pit met spetterende energie van de liefste artiesten-zangzusjes van Vlaanderen. Géén remake, wél a brand new DDD-dance sound. 

In 2012 mochten ze niet op het podium van Herentals Feest, omdat Axana als lid van de N-VA meedeed aan de lokale verkiezingen. Met de herlancering van hun carrière kan het nu wél. 'Het is 23 jaar geleden dat we nog op een podium stonden, maar we willen niet dat de mensen dat zullen zien', lachen de Hertalse zussen.

Axana & Larissa : 'We werken in de studio van onze Berre volop aan een pak nieuwe nummers rock & dance, fusion, Nirvana style. Ook een medley zit in de pipeline. Op de Grote Markt gaan we op 28 juli maximaal gaas geven en een spetterende powerset neerzetten!'

Streektalent prior

'We doen koppig verder op onze manier', zegt voorzitter Charles Van de Wouwer. 'We hebben altijd een affiche waarop iedereen bij één naam heel hard applaudisseert en ons tegelijkertijd vraagt waarom we zo zot zijn om X of Y te programmeren. Dat is net de kern van ons concept.

We brengen op één avond zoveel mogelijk diversiteit. Dus kan je bij ons inderdaad een Vlaamse schlagerzanger (Christoff) plannen, daarna een symfonische rocker en dan weer een partyband met pop van het laatste decennium. Elk jaar verrassen we weer met die variatie. Ook al beweren entertainmentprofessionals dat dit niet werkt. Ze mogen op vrijdag 28 juli komen kijken naar hun ongelijk. 

We gaan de kasseien van de Markt opnieuw eens goed opschudden.'

Voor de senioren en de iets jongeren speelt na de middag Ruwe Ronald 'De Witte Stilte' een bal populaire om van te snoepen.

VIP-tickets Feest

Je kan best vooraf je VIP-ticktes voor Herentals Feest bestellen. VIP arrangement    €85/p.p. excl. btw - €100/p.p. incl. btw). Vanaf 16.30u walking dinner in cc 't Schaliken, en drankjes op het VIP-deck tot 24u  c.vdwouwer@telenet.be

Ludo Coenen / Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto