U bent hier

Def Dames Dope kondigt allerlaatste tour aan

Herentals | Vlaanderen
11.12.2018 - 23.15u
Door: Herman Gezelle

De iconische meidengroep Def Dames Dope uit Herentals gaat volgend jaar voor de allerlaatste keer samen op tour. Dat heeft hun management Star Entertainment zelf bekendgemaakt.

Nog tot eind 2019 zullen 'Don't be silly, put a condom on your Willy' en 'It's okay, all right' weerklinken op Vlaamse podia en festivals.

Nadien is het definitief over en uit voor de Herentalse zussen Larissa en Axana Ceulemans.

Al sinds 1993 weten de 2 zussen naam te maken in de wereld van de eurodance. Tijdens hun gloriejaren speelden ze in het voorprogramma van Latoya Jackson en scheerden ze hoge toppen in de hitlijsten van onder andere Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada en Israël.

Samen met danseressen Ingrid Gerits (H20) en Edith Verlinden (Tabasco) wisten Larissa (Can-D-Cash) en Axana (Snake) onvergetelijke nummers te maken zoals ‘Ain’t Nothing To It’, ‘Having A Good Time’ en ‘Don’t Be Silly (Put a condom on your Willy)’.

Maar het feestje van de Vlaamse Spice Girls bleef niet duren. Na een rustperiode van 6 jaar, probeerden ze in 2002 nog een keer, zonder het succes van weleer. Een wisselende bezetting speelde de dames parten. Larissa trouwde met Berre Bergen, de basgitarist van De Kreuners, en werd vervangen door Yousra Lemaire (TRS), die enkele maanden later plaatsmaakte voor Barbara de Jonge (BB). Toen ook die stopte, werd de stekker uit Def Dames Dope getrokken.

In 2016 probeerden de zussen Ceulemans een nieuwe comeback met ‘Drop it down low’, maar ook dat avontuur komt nu tot een eind. Axana (48) en Larissa (50) zetten aan het eind van 2019 definitief een punt achter hun opzwepende optredens. (pb) foto Nnieuws.

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto