Op 15 maart wordt student Dein Dehouwer heel even directeur van de grootste hogeschool van Vlaanderen.

Op dinsdag 15 maart krijgt de Thomas More-hogeschool een nieuwe algemeen directeur. De huidige AD Stijn Coenen staat dan vrijwillig zijn plaats af aan student Dein Dehouwer.

Dein volgt het graduaat Programmeren op de campus in Geel. Het dagje 'directeur van Thomas More' werd geveild voor het goede doel tijdens de Warmste Week.

Dein deed het hoogste bod en mag voor één dag de hogeschool in goede banen helpen leiden. Het programma voor zijn speciale dag oogt alvast goed gevuld.

Tijdens het ontbijt met 'afscheidnemend' directeur Stijn Coenen, krijgt Dein, die ook ondervoorzitter is van de Algemene Studentenraad, de autosleutel en de dossiers overhandigd.

De eerste afspraken op Campus Geel zijn een stafmeeting en deelname aan de interne werkgroep digitale transformatie. Na een uitgebreide rondleiding op de campus en de lunch is het tijd om de conferentie Impact in de Kempen naar aanleiding van de World Social Work Day, de internationale dag van het Sociaal Werk, te openen.

Na de middag rijdt Dein naar Campus Turnhout voor een directiecomité, het driewekelijks overleg met de studentenvertegenwoordigers, gaat hij netwerken op de International Days en mag hij nog even ontspannen tijdens een afsluitende receptie met diner. Voorwaar een drukke werkdag.'