U bent hier

Dekabo Group Olen neemt Rio Construct over

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Olen | Vlaanderen
01.12.2020 - 10.42u
Door: Herman Gezelle

Dekabo –met vestigingen in Olen en Herstal– en één van de grootste aanbieders van horizontale boringen (HDD) in België, neemt Rio Construct uit Strombeek-Beverover.

Eind 2019 is het Belgisch investeringsfonds KeBeK ingetreden in hetkapitaal van Dekabo met de bedoeling de groei van het bedrijf te versnellen.

Rio Construct is een onderneming gespecialiseerd in rioolrenovatie en rioleringswerken. Voor het uitvoeren van huisaansluitingen, deelrenovaties, putrenovaties, shortliners, enz. maakt hetgebruik van de laatste nieuwe technologieën op het vlak van persboringen, robottechnieken, horizontale boringen, en injectiewerken.

De onderneming is opgericht in 2016.  Met een team van ongeveer 30 medewerkers verwacht Rio Construct dit jaar een omzet van meer dan 6,2 miljoen EUR te realiseren.

Bart Denoodt-CEO Dekabo: "Door de overname van Rio Construct realiseert Dekabo Group een grote stap in haar groeiplan om haar marktpositie in België verder te versterken.

De activiteiten van Rio Construct zijn zeer complementair met deze van Dekabo Group. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe strategische aanwinst een waardevolle ondersteuning is in de verdere succesvolle expansie van de onderneming."

Bram De Ridder–CEO Rio Construct:"Inspelen op een constante groei van de markt kan je vaak beter met twee dan alleen. De synergie met de technieken van de Dekabo Group is in die mate groot dat Rio Construct deze gelegenheid niet onbenut kon laten.

The strength of the team is each individual member; the strenght of each member is the team."

Gert Van Huffel–Managing Partner KeBeK: "We zijn verheugd dat we Rio Construct kunnen toevoegen aan de Dekabo Group. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. We geloven sterk in de complementariteit van beide ondernemingen."

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto