Dekabo Group, één van de grootste spelers in Horizontale Boringen (HDD) in België, deed deze maand een grondige vernieuwing van haar machinepark. Om het hoofd te kunnen bieden aan de stijgende marktvraag, heeft Dekabo Group deze maand enkele grote vernieuwingen in haar machinepark doorgevoerd.

Deze vernieuwingen omvatten de aankoop van een Ditch Witch AT-40 rotsboormachine, een Ditch Witch JT-25 en een Ditch Witch JT-9. Al deze
machines worden kortelings in gebruik genomen, en vervangen sommige oudere machines van de onderneming.

De rotsboormachine is de tweede machine die zal ingezet worden voor rotsboringen bij o.a. de dochterondernemingen van Dekabo group, Fordibel (voornamelijk actief in Wallonië) en Underground Solutions.

Met de vervanging door deze drie toestellen bezit Dekabo Group nu een totaal van 7 recente HDDmachines.

Hiermee kan de onderneming de meeste opdrachten van haar klanten aan.

Bart DENOODT, CEO Dekabo Group : "Dekabo Group profileert zich opnieuw, door een dynamisch en ambiteus investeringsbeleid, als de belangrijkste speler in de markt van Horizontale Boringen in België. Door actief te luisteren naar de behoeftes van onze klanten, kunnen we de juiste investeringsbeslissingen nemen en steeds de laatste nieuwe machines ter beschikking stellen van deze klanten."

Stefan YEE, Executive Chairman Dekabo Group : "Door de aankoop van deze nieuwe machines, bezit de onderneming één van de grootste en meest moderne machineparken voor HDD in België. Samen met het team van experten in horizontale boringen, geeft dit een verdere garantie op groei van de onderneming."

Over Dekabo Group
Dekabo Group is één van de grootste bedrijven in België gespecialiseerd in Horizontale Boringen, en bestaat uit de ondernemingen Dekabo, Fordibel en Underground Solutions. Met bijna 20 jaar ervaring, en meer dan 43 personeelsleden, realiseerde de groep in 2017 een omzet van bijna 8 miljoen EUR.

Naast een park van 7 HDD-machines bezit de onderneming een eigen studiedienst.
Dekabo Group is actief in gans België en voert jaarlijks meer dan 1.250 boringen uit. De hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Olen, met een filiaal in Herstal.