U bent hier

Delhaizesupermarkt Geel schenkt 155 kg paaseitjes aan 3 lokale organisaties

Geel
17.04.2020 - 09.55u
Door: Lex Verellen

Delhaizesupermarkt Geel schenkt in totaal 155 kg paaseitjes aan 3 lokale organisaties: MIN Geel, MIN Mol en Gasthuiszusters Geel.

'Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Geel besloten om paaseieren te schenken', klinkt het bij Delhaize.   'Daarmee willen we een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Tijdens deze uitzonderlijke periode hebben veel mensen het moeilijk en kan het moreel wat zakken. Daarom besloot Delhaizesupermarkt Geel om 155 kg paaseitjes te schenken aan 3 lokale organisaties: MIN Geel, MIN Mol en Gasthuiszusters Geel.

"We gaan momenteel door een moeilijke periode waar veel mensen een opkikker kunnen gebruiken. Daarom hopen wij met dit klein gebaar een glimlach op een aantal gezichten te toveren", zegt Dirk Gilis, de winkeldirecteur van Delhaizesupermarkt Geel.

De organisaties hebben het voorstel heel positief ontvangen en zijn blij dat ze hun mensen hiermee een klein beetje kunnen verwennen. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto