U bent hier

Delta Lloyd Bank wordt vandaag Bank Nagelmackers

Vlaanderen
04.10.2015 - 17.21u
Door: Herman Gezelle

Delta Lloyd Bank krijgt maandag 5/10 officieel een nieuwe naam. De bank gaat vanaf dan door het leven als de Bank Nagelmackers nv. Dit weekend werden alle lichtreclames aan de kantoren van Delta Lloyd Bank al vervangen.

De naam "Bank Nagelmackers 1747" verdween in 2005 na integratie van de private bankingactiviteit in Delta Lloyd Bank. Door de naam Nagelmackers opnieuw te introduceren, benadrukt de bank de strategische heroriëntering van algemene bank naar een personal en private bank. Dat is een bank die zich richt op vermogende particulieren.

Piet Verbrugge, CEO Nagelmackers: "Met de naamswijziging zetten we een nieuwe periode in. De nieuwe aandeelhouder ondersteunt de verdere uitbouw van onze strategie die zich richt op personal en private banking. Bovendien is er de traditie en expertise die de naam Nagelmackers 1747, als oudste bank van België, met zich meedraagt. De keuze voor die naam was dus snel gemaakt."

Verbrugge zegt dat personal en private banking vandaag helemaal anders zijn dan in 2005. Hij benadrukt het belang van het persoonlijk contact met de clënten. De nieuwe aandeelhouder van de bank is Anbang Belgium Holding, een divisie van Anbang Insurance Group. (dl/vrt)

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto