Op Oudjaarsavond concerteren de populaire Italiaanse-Belg zanger Pino Baresi, Les Copines, DJ Wout en Milano in de feestzalen van Aldhem Best Western. Het wordt een denderende - bijna uitverkochte - nacht vol verrassingen en gastronomische hoogstandjes.

Aldhem Manager Jorn Wittevrongel : 'Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij - €130 pp. all in: aperitieven, feestlijke hapjes, uitgebreid diner, drinks, sylvesterbubbels middernacht, extra late night buffet en een spetterende show - bel voor reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem Best Western

Les Copines met Isabelle A : vrolijke meidenbende

Vrouwen aan de macht in cover- en feestbandland. Vanaf nu is de wereld aan Les Copines, het nieuwe project waarbij Isabelle A opnieuw in zee gaat met partner-in-crime Ianthe Tavernier.

Les Copines is het nieuwe party-concept van de dames. Voortaan delen Isabelle en Ianthe de lakens uit en nemen zij telkens weer een andere copine uit showbizzland mee op sleeptouw.
Helle is de televisie-vrouw van Philippe in Geubels en de Belgen, is prinses Iris in Prinsessia en Martha in De Kotmadam. En o ja, partyband-gewijs: Helle vertolkte Sandy in de musical Grease.

Pino Baresi : pak Italiaanse klassiekers

Pino Baresi werd geboren als Giuseppe Chimienti in Bari, een grote havenstad in de enkel van de "laars" van Italië. Pino´s zangcarrière startte in 1990 na een finaleplaats in de VTM soundmixshow. In 1991 veroverde hij weer een finaleplaats in Henny Huysman's soundmix met "Se Bastasse" van Eros Ramazzotti.

Ook Marco Borsato had een plaats in deze finale.
Een optreden in de populaire Honeymoon Quiz bleef niet uit. Voor "De Gouden Zeemeermin", nu Eurosong, werd Pino in 1996 geselecteerd. Sedertdien treedt hij op in zijn eigen typische stijl door het brengen van internationale successongs.

Vier Oudjaar in Aldhem Best Western

Afspraak in Aldhem op Oudjaar vanaf 19u. Een sylvester party met sfeer om nooit te vergeten. Reserveer nu en geniet à volonté - €130 pp. all in. Er is ook een Oudjaar overnachtings-arrangement tegen €129. Aldhem behoort tot de internationale hotelgroep BEST WESTERN PLUS.

Bel voor Oudjaar reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem.

Happy New Year 2019!

Rij veilig naar je eindejaarsfeest : Taxi Jimmy Verwimp Herentals 0475-51 70 92 of jimmy.verwimp@skynet.be - best vooraf reserveren.  (gv)