Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby Noordstar - SKS Herentals eindigt op logisch gelijkspel : 0-0

Ondanks de koude kwam behoorlijk wat volk af op de wedstrijd tussen Noordstar VV en SKS Herentals, maar dat kon zich amper opwarmen aan een derby zonder veel opwinding.  Een brilscore 0-0.

'De thuisploeg begon aan de wedstrijd met een voorsprong van 5 punten op de bezoekers, maar die laatsten leken vast van plan om die kloof te verkleinen', zegt coach SKS-Gerd Heylen.  'SKS wilde een vervolg breien aan de knappe 3-0-winst van vorige week tegen Poppel en gaf blijk van meer drang naar voren. Maar groot gevaar leverde dat niet op, ook al omdat de grensrechter wel erg ijverig stond te vlaggen. SKS verdiende op basis van het geleverde spel een voorsprong, maar kwam goed weg toen aan de overkant een doorgebroken Van Bulck net naast besloot. Ruststand: 0-0.

Na de pauze zakte de wedstrijd wat ineen. SKS slaagde er nog maar zelden in de zestien van Noordstar te bereiken, op één lage voorzet na waar de voorhoede net niet goed genoeg bij kon.  Dan was Noordstar uiteindelijk nog de gevaarlijkste ploeg met enkele verraderlijke afstandsschoten en een kopbal die van de lijn werd gered door Geens.

De derby sleepte zich voort naar het einde. Ook de scheidsrechter had blijkbaar genoeg gezien, want die hield het na precies negentig minuten voor bekeken. Met het scoreloos gelijkspel schiet geen van beide ploegen veel op.'

Deel dit artikel