De derby SKS Herentals - VC Poederlee eindigde in een monsterscore voor de Heggeboys : 1-7.  De eerste 20' gaf de thuisploeg niets weg, maar moest daarna in Poederlee de meerdere erkennen.  Op stilstaande fasen kwam rood-groen vlot 0-2 voor.  Van Gestel kon nog milderen tot 1-2.  Ook de ruststand.

Na de koffie kwam SKS regelmatig met open kansen aan het venster kijken, maar doelpunten vielen aan de andere zijde.  Op 5 minuten tijd scoorden de Heggeboys de 1-3, en de 1-4.  Het hek ging van de dam. De kopjes gingen bij SKS naar beneden. 

De gehele afstraffing liet niet op zich wachten : 1-5, 1-6 en tenslotte de smadelijke 1-7 ging de SKS-geschiedenisboeken in.

'Voetbal is afmaken, niks anders'

'Voetbal is afmaken, niks anders', reageert een teleurgestelde SKS-coach Nathan Van Brantegem. 'De jongens toonden wel de nodige inzet, maar als je continu open kansen mist, dan ken je spoedig het verdict. We verdienden meer, maar voetbal is soms keihard.  We bespreken de komende trainingen de pijnpunten.  Volgende week wacht de verplaatsing naar Alberta.'