U bent hier

Derby VC Herentals - KFC Lille : 'Punten pakken, niks anders'

Herentals | Lille
09.11.2019 - 11.35u
Door: Herman Gezelle

De eerste zege, vorige week op Heikant, en weg van de rode lantaarn, gaf VC Herentals een flinke opsteker. De squad kan dat zelfvertrouwen goed gebruiken tegen naaste buur en titelfavoriet KFC Lille.

'De jongens gaan er alles aan doen om de punten thuis te houden', zegt VC-coach Frank Braeckmans.  'Het kan, maar het gaat zeker een spannende zondag worden. Een streekderby geeft altijd een extra dimensie en onze kassier verwacht bovendien veel supporters.

De Lillenaren zijn zonder meer een geolied team. De Krawaten zijn sowieso titelkandidaten. Maar voetbal is voetbal.  De match moet gespeeld worden.'

Derby VC Herentals - KFC Lille : zondag aftrap om 14.30u.

De squads :

VC Herentals: Peeters en Voorspoels (spierscheur) zijn out. Adriaensen is niet langer geschorst, wel De Ridder en Bellens. 3 spelers worden nog aangeduid.

Kern: Brosens, Adriaensen, Michiels, Convalle, Vlaeymans, Aladji, Koçak, Van Der Linden, Dillen, Lasters, Vissers, Szalega, ...

KFC Lille: MacDonald (spierscheur bil) is out.

Kern: De Winter, Delen, Petersen, Trenson, D'Huyvetter, Flebus, Cools, Schops, Mariën, Brouwers, Gerritsen; Van Staay, Van Ginckel, Van Leuven en Engelen.

Foto archief Nnieuws : VC Herentals - KFC Lille in 2016.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto