Amper negentien maanden heeft de Kempense Christine Bols uit Herselt erover gedaan om niet minder dan drie misdaadboeken op de markt te brengen. Na “Vrouwen van Corvallis” en “Waverly”, is het nu de beurt aan “Greenfields”.  Nog steeds met inspecteurs Tim Sackley en Jude McCool van het politiekorps van Corvallis in de hoofdrollen.

In het dorpje Monroe, in de staat Oregon, wordt het zwaar verminkte lijk gevonden van Dorothy Stewart, een vrouwelijke kinderarts die onlangs werd aangenomen in het Good Samaritans Ziekenhuis in Corvallis. Enkele dagen later staan ze al voor een tweede raadsel als aan de over van de rivier Willamette het lichaam aanspoelt van een jong meisje dat al meerdere dagen vermist is. En dan is er nog een derde dode die de zaak helemaal in de war stuurt. Op het eerste zicht lijkt niets in verband te staan met elkaar. Of toch… De vakantieboerderij Greenfields kruist om de haverklap hun pad. Wat is er aan de hand met het anders zo rustig lijkende vakantiehuis? Wat heeft Sylvia Donaldson met het verhaal te maken? En in hoeverre is Daniel Harris, een mentaal minderbedeelde jongen, bij het verhaal betrokken? Het antwoord leest u in “Greenfields”.

Net zoals haar twee andere boeken, wordt ook “Greenfields” uitgegeven bij Uitgeverij Kramat uit Westerlo. Het telt 318 pagina’s en is te koop in de gewone boekhandel. Meer info over Christine vind je op haar website http://www.christinebols.com/