Nog maar net serveerde Theatergroep Het Vierde Oor de eigenzinnige versie van "Who's afraid of Virginia Woolf" of de volgende première "Deurdedeurdeur" stond vrijdagavond letterlijk al voor de deur te trappelen. Onze reporter Johan Temmerman : 'Deurdedeurdeur is een heel tof stukje toneel, trouwens voor de cast een moeilijk stuk om te spelen. Er kwamen vele uren repeteren bij te pas omdat timing, tempo, ritme en samenspel zo belangrijk zijn. Het was erop of eronder, bij de première was het er boenk op. Een verdiend langdurig applaus voor het hele team. Een aanrader.'

Wim Vervoort : 'We presenteren met de nodige trots één van de origineelste en hilarische deuren-komedies van de laatste jaren, onlangs nog gebracht door TG Skagen, de theater- groep van Bruno van den Broecke en Mathijs Scheepers, beiden geroemde theater- en tv-acteurs.

Met deze deurenkomedie geven we ons eigen talent alle kansen. Niet alleen de spelers maar ook via de regisseur Michai Geyzen. Michai was jarenlang actief bij onze jongerengroep Tejaterbende Oeps! Daar werd zijn theaterpassie en goesting zo aangescherpt dat hij een professionele theateropleiding volgde en nu als professioneel acteur onder meer actief is bij Ontroerend Goed.

"'Deurdedeurdeur' is een uitdaging voor elke regisseur en elke ploeg", zegt Michai Geyzen. "Het is er op of er onder. Timing, tempo, ritme en samenspel zijn in geen enkel ander stuk zo belangrijk. We spreken al bijna niet meer van repeteren maar van trainen. Het is een stuk dat al langer op mijn bureau lag. Met Theatergroep Het Vierde Oor was de tijd aangebroken om mijn bucket list wat in te korten en samen de sprong te wagen."

Praktisch
Deurdedeurdeur, een hilarische deurenkomedie

Nog op 20, 21, 26 en 28 november + 5, 11 en 12 december om 20.15u
En ook op 6 december om 15u.
Reservatie en info via www.hetvierdeoor.be of elke dag tussen 16.30u en 19.30u via 0475 523 513 - Theaterzaal Het Vierde Oor, Domein Teunenberg, Boerenkrijglaan 51, Olen-centrum.

Foto's Johan Temmerman / NNieuws.