U bent hier

Deurhangercampagne: ‘Een ander beleid is mogelijk!’

Kempen regio | Provincie Antwerpen
03.04.2019 - 19.10u
Door: Mark Jaspers

ACV zal in de nacht van 3 april duizenden deurhangers verspreiden in de Vlaamse centrumsteden. Dat betekent dat er in de provincie Antwerpen op 3 plaatsen deurhangers verspreid worden: Antwerpen, Mechelen en Turnhout.

Deze deurhanger bevat leuke tips voor mensen die het genoegen hebben de komende maanden een politicus of politica op huisbezoek te mogen ontvangen. Die huisbezoeken zijn het uitgelezen moment voor mensen om het gesprek met politici aan te gaan.

Tegelijk zal de deurhanger uiteraard ook mensen aanzetten tot nadenken over welke richting het met onze samenleving uit moet. Deze deurhanger zal ook verspreid worden via ondernemingen. In totaal worden 100.000 exemplaren verspreid in Vlaanderen – in onze provincie worden er 6000 deurhangers verspreid.

Deze deurhanger maakt deel uit van de ACV campagne 'Een ander beleid is mogelijk'. Met deze campagne wil het ACV informeren over de gevolgen van 5 jaar centrumrechts beleid. Tegelijk wil het ACV mensen ook duidelijk maken dat het anders kan. En dat de verkiezingen van 26 mei in die context een sleutelmoment zijn.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto