U bent hier

dhaxley Translations uit Herentals vervoegt Ubiqus Group

Herentals | Vlaanderen
07.08.2019 - 09.10u
Door: Herman Gezelle

dhaxley Translations uit Herentals werd opgericht in 1989 en wordt vandaag door zijn talrijke klanten in de automotive, medische en technische sectoren gewaardeerd voor zijn expertise en efficiëntie. Sinds 1999 is het vertaalbureau ISO-gecertificeerd en houder van zowel het ISO 9001:2015- als het ISO 17100:2015-certificaat.

'Met deze erkenning bevestigt het dhaxley-team zijn jarenlange positie in de top 10 van vertaalbureaus in België. Gesteund door waarden als oprechtheid, leergierigheid en verantwoordelijkheidszin heeft dhaxley een enorme expertise vergaard in zijn sector. Die knowhow wordt voortdurend omgezet in een verhoogde efficiëntie en responsiviteit.

Sterke synergieën met Ubiqus

De implementatie van een performant ERP-systeem, een sterk geapprecieerd klantenplatform, klantgebonden terminologiebeheer en uitgebreide vertaalgeheugens vormen de basis voor sterke synergieën met de Franse groep Ubiqus, een speler die al stevig verankerd is op de vertaalmarkt, in de domeinen marketing en communicatie, recht, financiën en ook in de medische sector.

Die samenwerking werpt nu al haar vruchten af, door een naadloze integratie te verwezenlijken. Zo zal het team van dhaxley-Ubiqus klanten en leveranciers voortaan een feilloze globale dienstverlening blijven verzekeren en gelijke tred houden met de razendsnelle technologische ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie en neurale machinevertaling.

Deze overname, die begin april van dit jaar werd afgerond, vervolledigt de eerste transactie die de Ubiqus-groep in 2012 in België voltooide (Data Translations, sinds begin 2017 Ubiqus Belgium). Op die manier versterkt de groep haar positie binnen de Europese Top 3 van de belangrijkste taaldienstverleners in West-Europa (Classement Common Sense Advisory 2018).'

dhaxley Translations Herentals is gevestigd in de Wolstraat en heeft ook een kantoor in Leuven. (pp)

imageMeer nieuws

Ex-wielrenner Jurgen Van den Broeck gaat autoracen : nieuwe passie voor Morkhovenaar

Herentals | Kempen regio | Nationaal | Neteland 06.07.2020 - 09.05u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg
Heist op den Berg 05.07.2020 - 20.12u

Nieuwe samenwerking en renner voor VDB Cycling Team

Kempen regio 05.07.2020 - 20.10u

Hidrodoe : eerste bezoekers krijgen feestelijk onthaal

Hidrodoe : eerste bezoekers krijgen feestelijk onthaal
Herentals | Provincie Antwerpen 05.07.2020 - 15.27u

Veel interesse voor overname visgroot- en -kleinhandel Arijs

Veel interesse voor overname visgroot- en -kleinhandel Arijs
Herentals | Herenthout | Neteland 05.07.2020 - 07.34u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto