U bent hier

dhaxley Translations verhuisd naar fonkelnieuwe landschapskantoren in Wolstraat (H-Estate)

Herentals | Internationaal | Vlaanderen
25.03.2019 - 16.01u
Door: Herman Gezelle

Het gerenommeerd vertaalbureau dhaxley Translations is recent verhuisd van de Molenvest naar een nagelnieuw pand in de Wolstraat Herentals. Het vertaalbureau breidt zijn portfolio verder uit met klanten uit de sector van onder andere life sciences, automotive, engineering, chemie en financiën.

Het hoofdkantoor van dhaxley is in Herentals gevestigd, een tweede kantoor in Leuven biedt onderdak aan de Franstalige medewerkers. 'Ons vroeger huurpand aan de Molenvest boven het politiecommissariaat is verkocht, daarom zijn we verhuisd naar deze nieuwe prachtige locatie', weet sales account executive Karen Nijs.

'De locatie ligt in het centrum van Herentals. Ons fonkelnieuw, ruim en fris landschapskantoor huist op de eerste verdieping van het gebouw, onder ons plant de eigenaar van het pand, Eddy Hendrickx van H-Estate, z'n nieuwe kantoren.

We bestaan sinds 1989. Alain Daxhelet en Mien Verlinden (CEO) zijn de oprichters. We bieden full translation services aan en onderscheiden ons door ons werk van erg hoge kwaliteit, onze persoonlijke aanpak en ons klantenportaal (waarop klanten kunnen inloggen en hun opdrachten overzichtelijk kunnen managen).'

dhaxley globale communicator in meer dan 30 talen

Klanten, van kmo's tot multinationals, kunnen bij dhaxley terecht voor vertalingen en revisies in meer dan 30 talen. 'We treden meer en meer op als globale communicator voor internationale klanten, waarbij we ook vaker vertalen naar Aziatische en Oost-Europese talen', vervolgt Karen Nijs.

'In de automotive sector hebben we onder meer Zweedse, Duitse, Franse en Italiaanse constructeurs zoals Volvo, Mercedes-Daimler, BMW, Peugeot en Fiat als vaste klant. Ook vaste klant is imec, het internationale onderzoekscentrum in Heverlee.

Maar we hebben ook een gespecialiseerde dienstverlening ontwikkeld voor life sciences, engineering, chemie, advocatenkantoren, financiën en marketing.'

Vertrouwenspartner voor meertalige communicatie

'We willen de vertrouwenspartner van onze klant voor meertalige communicatie op lange termijn zijn. Ons klantenportaal, waarop klanten kunnen inloggen en hun opdrachten overzichtelijk kunnen managen, is daar een zeer geschikte tool voor."

Vandaag stelt het bureau 18 taalexperten tewerk, zowel account- en projectmanagers als editors-revisors en tientallen geaccrediteerde freelancers wereldwijd. 'Daarnaast hebben we momenteel een lopende vacature voor een extra accountmanager en editor,' besluit Karen Nijs.

Op de foto : Rudy, Bieke, Sarah, Karolien, Lynn, Lies, Eric, Peter, Tine, Nico en Karen vormen een hecht dhaxley-vertaalteam dat de internationale uitdagingen in de vertaalsector niet uit de weg gaat.

Guy Verellen / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto