Het lokaal dienstencentrum in Ten Hove Mol start deze zomervakantie opnieuw met de reguliere activiteiten.

Alles gaat door conform de coronarichtlijnen. Zo wordt het aantal deelnemers per groep beperkt, gaat er zo veel mogelijk buiten door en moet je voor elke activiteit vooraf inschrijven.

Dat doe je aan de balie van het Sociaal huis (in de Werkwinkel), door te bellen naar 014 33 16 00 of een mail te sturen naar activiteitentenhove@gemeentemol.be. Het volledig overzicht van de activiteiten vind je hier.

De versoepelingen de voorbije weken en de hoge vaccinatiegraad maken het mogelijk om stapsgewijs en coronaveilig activiteiten te organiseren. Ze waren al gestart met gratis computerhulp, nu komen daar ook heel wat vrijetijdsactiviteiten bij.

Uitgebreid aanbod activiteiten

Omdat het lokaal dienstencentrum er voor iedereen wil zijn, proberen we het activiteitenaanbod zo uitgebreid mogelijk te maken. Bewegen, knutselen, kaarten, puzzelen, spelletjes spelen, tekenen, uitstappen... Voor elk wat wils.

Vooraf inschrijven voor activiteiten:

Vooraf inschrijven is voor elke activiteit verplicht. Dit doe je

- aan de onthaalbalie van het Sociaal huis, tijdelijk in de Werkwinkel (Jakob Smitslaan 24) - telefonisch via 014 33 16 00 - via mail naar activiteitentenhove@gemeentemol.be

Meer info: lokaal dienstencentrum, 014 33 16 00, activiteitentenhove@gemeentemol.be