U bent hier

Dienstenchequebedrijf Extra Time cvba legt tijdelijk zijn activiteiten stil

Berlaar | Kempen regio
21.03.2020 - 08.03u
Door: Mark Jaspers

Vanaf maandag 23/03 zet Extra Time zijn dienstverlening stop wegens het coronavirus. Alle medewerkers zullen tijdelijk volledig werkloos gesteld worden wegens overmacht.

'De meer dan 80 huishoudhulpen van Extra Time gaan poetsen bij bijna 500 gezinnen in Berlaar en Nijlen. Sinds de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad van 12 maart, dienden strikte hygiënerichtlijnen gevolgd te worden om verspreiding van het coronavirus te vermijden.

Momenteel is het echter niet meer te verantwoorden de activiteiten gewoon voort te zetten. Bovendien wordt het alsmaar moeilijker om de dienstverlening te garanderen door het afzeggen van gebruikers en het uitvallen van werknemers.

Uiteraard hebben wij aandacht voor hulpbehoevenden en kwetsbare personen. Voor gebruikers waar de hygiëne door het wegvallen van de poetshulp van Extra Time niet meer kan gegarandeerd worden, zal een oplossing gezocht worden.

Deze regeling geldt voorlopig tot en met 05/04/2020, maar kan verlengd worden n.a.v. nieuwe richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto