U bent hier

Dierenarts Karin Van Huele : opendeur vernieuwde praktijk Noorderwijk op 22/10

Herentals | Neteland
15.10.2011 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Volgende zaterdag 22 oktober krijg je de kans om een dierenartsenpraktijk achter de schermen te bezoeken. Dierenarts Karin Van Huele uit de Boekweitstraat 11 in Noorderwijk heeft haar installaties verder uitgebouwd en wil iedereen hierover informeren.

Je kan er zaterdag van 12 tot 17u ook gezondheidsadvies voor je huisdier krijgen. 

Het komt niet zo vaak voor dat een dierenarts de deuren opent voor het grote publiek.  Daarom is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met hoe het allemaal in z'n werk gaat bij een dierenarts wanneer je kat of hond ziek is,  minder goed eet, stress heeft of preventief een spuitje moet krijgen.

Dramatische en leuke anekdotes
Dierenarts Karin Van Huele : 'Ik heb hier in de Boekweitstraat sinds 1999 een praktijk.  We hebben de faciliteiten nog ruimer gemaakt zodat we nog beter alle dierenbaasjes kunnen bedienen. 

Ik heb heel wat leuke en soms ook wel dramatische anekdotes te vertellen.   Vorig jaar was er in 't Woud een kattenhater die sterk vergif strooide.  Een paar poezen zijn gestorven.  Ik heb meteen de politie Neteland op de hoogte gebracht. Wanneer kinderen van het gif zouden geproefd hebben,  konden zij ook sterven. 

Ik liet de maaginhoud van 1 kat naar een lab in Gent sturen en na onderzoek bleek het verboden gif carbofuran te zijn.   De dader is nog altijd niet geïndentificeerd.'

Zaterdag 22 oktober van 12 tot 17u is iedereen in de Boekweitstraat 11 in Noorderwijk welkom bij een drankje en hapje, met of zonder z'n lief huisdier.

Foto's Marlies & Mona Verellen / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto