Dieter van Esch, voormalig Head of Brands en partner bij RCA Group verhuist naar Intracto. Het agentschap in Herentals komt zo met een nog sterker verhaal naar buiten over de integratie van Intracto en haar creatieve hub, Mosquito.

Het agentschap wil blijvend inzetten op digitaal, maar tegelijkertijd nog meer de brug bouwen naar 360-graden communicatie, zonder barrières tussen on- en offline. Als Director Creative & Client services neemt Dieter een team van 27 accounts en creatieve geesten onder zijn vleugels.

Het bureau van de toekomst met resultaten als rode draad

Intracto heeft roots als websitebouwer, maar evolueerde al snel naar een full service agentschap met focus op strategie, technologie, marketing en creatie. Na een groei van 35% in 2016 maakt Intracto nu resoluut de evolutie naar een sterk strategisch creatief bureau voor zowel nationale als internationale merken.

Dieter Van Esch: 'Marketing en technologie gaan steeds meer hand in hand. Wat je zowel above als below doet, wil je op het einde van de dag voelen in je business.

Daarom is het belangrijk stop-&-hold momenten te creëren bij klanten en prospecten, om die vervolgens om te zetten in upscaling of conversies. Met de gecombineerde krachten van Intracto en Mosquito bouwen we verder aan het bureau van de toekomst: meetbare resultaten doorheen alle activiteiten.'

Creativiteit en technologie hand in hand

Intracto-CEO Pieter Janssens: 'Samen met Dieter gaan we verder inzetten op resultaten, een persoonlijke aanpak en strategische kennis. Creativiteit die inhaakt op strategie om tactische diensten zoals marketing en technologie te laten accelereren. Het macroverhaal omzetten naar conversies. Door zijn stevige bagage en ervaring hebben we met Dieter een grote extra troef.'

Over Intracto Group

Intracto is een toonaangevend bedrijf in de communicatie & IT-sector. De onderneming ademt innovatie en bundelt alle essentiële expertises onder één dak. Intracto boost zowel de business van lokale als internationale klanten (Knauf, Michelin, Brussels Airport, Manna, Volvo, Provincie Antwerpen...)..

Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt ondertussen 117 werknemers en realiseerde in 2016 een geconsolideerde omzet van 15 miljoen euro.'