Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dieveggen betrapt in Grabbelton Noorderwijk : medewerkster zwaargewond, 2 vrouwen opgepakt - update

Grabbelton

In De Grabbelton in Noorderwijk aan de Morkhovenseweg zijn vanmiddag rond 12.50u twee dieveggen betrapt op diefstal.  Grabbelton-medewerkster Tine is bij een schermutseling met een daderes gewond geraakt aan het hoofd met een gebroken neus en een hersenschudding tot gevolg.  Ze is gewond naar het AZ Herentals gebracht.

UPDATE 14.30u

Politie Neteland was snel ter plaatse en kon de 2 daderessen, J.N. (28) en J.S. (17), beiden uit Herentals, oppakken.

'De verdachten blijven in voorlopige hechtenis tot het parket het onderzoek heeft afgerond', zegt de woordvoerder van politie Neteland.

Op de parking van De Grabbelton vond een waar gevecht plaats tussen de 2 medewerksters Berthe (co-zaakvoerster) en Tine, en de 2 criminele vrouwen die er niet voor terugdeinsden om zwaar geweld te gebruiken.  Ook de co-zaakvoerster deelde in de klappen en moest voor verzorging naar de dokter.  De  gewonde werknemers zijn voor onbepaalde tijd werkonbekwaam

Hun buit kon gerecupereerd worden.  De minderjarige daderes moet donderdag voor de jeugdrechter verschijnen.

Foto : Zaakvoerder Tom en dochter Elien moesten de verwonde werknemers vervangen. Berthe, co-zaakvoerster en dochter van stichter Raf Hoefnagels, hield samen met Tine Verhoeven de dievegges tegen na een gevecht in regel op de parking.  Tine krijgt momenteel nog dringende medische zorgen in het AZ Herentals / NNieuws.

Guy Verellen / NNieuws.

Morkhovenseweg 118, Herentals, België

Grabbelton

Deel dit artikel