U bent hier

Dieven op heterdaad betrapt bij 5e woninginbraak op rij

Vorselaar
22.11.2018 - 23.36u
Door: Herman Gezelle

Dieven hebben woensdagavond ingebroken op minstens 4 locaties in Vorselaar. Ze maakten in woningen vooral geld en juwelen buit.  'De inbrekers sloegen hun slag in de Van Rotselaarlaan, de Kievitlaan, de Fazantenlaan en de Della Faillelaan', zegt Dirk Van Peer woordvoerder politie Neteland. 'De dieven drongen de woningen binnen door een raam of een deur aan de achterkant van het huis te forceren.

Op een 5e adres, ook de Della Faillelaan, waren de bewoners thuis. Zij hebben rond 20.50u de inbrekers betrapt nog voor ze de woning konden betreden.

Het ging om 2 of 3 personen van vreemde origine die meteen de benen hebben genomen. De BIN-buurtinformatienetwerken werden opgestart en er is ook nog een speurhond ter plaatse gekomen, maar de verdachten zijn niet meer gevonden.' (pol) foto Nnieuws archief.

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto