U bent hier

Dieven stelen voor €30.000 wasproducten in centrale magazijn Varomarkt-Grabbelton

Herentals | Mol
30.12.2018 - 16.16u
Door: Herman Gezelle

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag hebben dieven uit het centrale magazijn van Varomarkt (Mol) & De Grabbelton (Noorderwijk) aan de Emiel Becquaertlaan Mol voor zo'n €30.000 aan wasproducten geroofd.

'De inbrekers gingen driest te werk', zegt zaakvoerder Raf Hoefnagels. 'De criminelen zijn met een camion binnengereden en hebben de duurste wasproducten die op paletten stonden, meegenomen.  Het gaat om merkproducten zoals Ariel, ook wastabletten, Airwick-navullingen, en douchegel. Met hun voertuig reden ze andere paletten omver.

Rond 1.30u vrijdagnacht heeft een getuige iets verdachts opgemerkt in de buurt.  De inbrekers zijn denkelijk langs de brandgangen binnengeraakt.  Ik heb de inbraak op zaterdagochtend vastgesteld.  Meteen heeft politie Mol een sporenonderzoek gedaan. 

De schade beloopt de €30.000.'

Oproep bij illegale verkoop : contacteer politie

'Ik doe een oproep aan alle handelaars en particulieren : krijg je een partij wasproducten te koop aangeboden, verwittig dan meteen politie Mol 014 33 37 00 of 101', vervolgt zaakvoerder Hoefnagels.

Extra beveiliging

'Het is nog maar de eerste keer dat ons magazijn op de Verlipack-site aan de E. Becquaertlaan in Mol inbrekers over de vloer krijgt. Om ongewenst bezoek in de toekomst te vermijden, zal het ruime 2.500m2 magazijn extra beveiligd worden. Er komt alvast een gloednieuw alarmsysteem en we gaan enkele 4K-camera's laten hangen', besluit Raf Hoefnagels. (Nnieuws/ Guy Verellen)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto