In het najaar van 2012 lanceerde het stadsbestuur een digitale cadeaubon ter vervanging van de papieren versie. Sinds vandaag is de digitale cadeaubon niet enkel verkrijgbaar bij Toerisme Geel, maar ook via een automaat aan de ingang van het stadhuis.

Moet je vanavond naar een feest en ben je vergeten om een geschenk te kopen? Aan de automaat kan je 24u op 24u terecht. Op korte termijn zal je de cadeaubon ook kunnen aankopen via een webshop. Die krijgt een plaats binnen www.geel.be. Naast de cadeaubon zal je via de shop ook andere producten van Toerisme Geel kunnen aankopen. De digitale cadeaubon is verkrijgbaar in drie prijscategorieën: 10, 20 en 50 euro. Met de bon kan je gaan winkelen, inkopen doen of gezellig gaan eten. Neem je het bedrag niet in één keer op, dan krijg je een waardebon of contact geld voor het resterende bedrag, met een maximum van 25 euro.

Een overzicht van de deelnemende handelaars vind je terug op de stedelijke website. Handelaars die mee in het project willen stappen, kunnen contact opnemen met de dienst lokale economie. Het cadeaubonnenproject wordt gesubsidieerd door het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse overheid en verloopt in samenwerking met het gemeentebestuur van Mol.