U bent hier

Dirigentenwissel bij Centrumharmonie Geel

Geel
16.08.2016 - 18.02u
Door: Herman Gezelle

Na een 6-tal jaren van intense samenwerking heeft dirigent Jef Verheyden besloten het dirigeerstokje van de Centrumharmonie Geel door te geven. Iedereen heeft ontelbare mooie herinneringen aan hem om te koesteren.

Cis Sterckx : 'Als opvolger willen wij graag Koen Dries verwelkomen. Koen is een prille dertiger en heeft saxofoon gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Daar behaalde hij zijn masterdiploma's instrument en muziekdirectie met grootste onderscheiding.

Daarnaast verdiepte Koen zich in de muziekschriftuur. Aan hetzelfde Conservatorium studeerde hij verder Harmonie, Contrapunt, Analyse en behaalde hij een creditbewijs Fuga.

Momenteel werkt hij aan een doctoraat in de kunsten.   We hopen dat Koen zich snel zal thuis voelen in onze vereniging. Het dagelijks bestuur en de 85 muzikanten van het orkest hebben er alle vertrouwen in dat hij de opgegane weg voor onze vereniging zal verderzetten en er met volle overgave zal voor zorgen dat er voor ons harmonieorkest nog een zeer mooie toekomst weggelegd is'.

foto Joke Melis.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto