U bent hier

Dit is de verrassingsact van Gladiolen...

Olen
15.01.2020 - 22.05u
Door: Mark Jaspers

De Kreuners komen naar Gladiolen

De grondleggers van de Nederlandstalige rock kondigen een grote "Allemaal-hits"-show aan. Kom meezingen met "Ik Wil Je", "Zo Jong", "Nu Of Nooit", "Zij Heeft Stijl", "Layla" en alle andere klassiekers.

Ze delen de affiche met Goose, Noordkaap, Equal Idiots, Compact Disk Dummies, Joost, Portland, Callboys Present Belga, M.I.K.E. Push en nog veel meer mooie namen.

Koop nu je tickets

De ticketverkoop gaat razendsnel. Alle combitickets zijn reeds uitverkocht. Nog geen ticket kunnen bemachtigen? Geen paniek.

Dagtickets voor vrijdag 29 en zaterdag 30 mei zijn voorlopig nog wel beschikbaar. Ook deze kaarten vliegen buiten, wacht dus best niet te lang met bestellen.

Ook de camping is ondertussen al voor meer dan de helft gevuld. Drank- en eetbonnen zijn ook verkrijgbaar in de ticketshop. Tip: hoe meer bonnen je op voorhand bestelt, hoe meer voordeel je doet!

Gladiolen zoekt medewerkers

Wil je zelf meewerken aan Gladiolen? Al 20 jaar lang wordt ons festival mogelijk gemaakt door de inzet van tientallen verenigingen. Momenteel zijn we op zoek naar extra krachten om een handje toe te steken. Dit is een ideale manier om je clubkas te spijzen en tegelijk een leuke activiteit voor je leden. Interesse?

https://www.gladiolen.be/

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto