U bent hier

DMC-strooibox zonder plastic krijgt award

Grobbendonk
30.11.2018 - 18.25u
Door: Herman Gezelle

DMC (De Ceuster Meststoffen) uit Grobbendonk heeft een award van Smurfit Kappa gewonnen voor de meest innovatieve en duurzame verpakking binnen de categorie consumentenverpakkingen.

De nieuwbakken strooidozen voor DCM-graszaden en Minigran®-meststoffen bevatten geen plastieken binnenzak meer, waardoor er op jaarbasis meer dan 3,7 ton plastic bespaard wordt.

'Daarnaast is deze strooidoos heel praktisch voor de consument. De inhoud kan rechtstreeks vanuit de box homogeen uitgestrooid worden', zegt Sofie Peeters, pr DCM. 'De afmetingen van de nieuwe strooidozen zijn opgemaakt volgens het Lego-principe: er is slechts één omdoos nodig voor alle formaten.' (pp) foto & vid DCM.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto