'Om onze klanten een nog betere en extra dienstverlening te bieden, slaan de branchegenoten DNCS en GW Security Group de handen in elkaar', zegt DNCS-CEO Gust Dierckx. 

'Alle personeel blijft aan boord. Het nieuwe bedrijf opereert vanuit Gierle.

Gust Dierckx richtte DNCS in 2007 op. Sinds 2019 assisteert Pieter Hermans hem bij in de algemene leiding van het succesvolle bedrijf.

DNCS biedt bedrijven multifunctionele security installaties voor zowel de digitale monitoring van gebouwen, terreinen en mensen als tijdsregistratie, gezichtsherkenning en procesoptimalisatie. Het klantenbestand van DNCS bestaat uit KMO's, industriële bedrijven, vastgoedbeheerders, retailketens en overheden.'

15 jaar ervaring

'GW Security Group uit Herentals is een erkende beveiligingsfirma met 15 jaar ervaring. Het bedrijf wil zowel particulieren als bedrijven een betaalbare beveiliging aanbieden, die voldoet aan alle wettelijke vereisten en met de meest geavanceerde producten.

DNCS neemt GW Security Group over. "Zo kunnen we onze expertise en ons professionalisme meer dan verdubbelen. De overname betekent dat we de klant een nog breder aanbod aan security-oplossingen kunnen bieden,' besluit Gust Dierckx enthousiast.

GW Security Group is vandaag nog aan Dikberd 34 Herentals gevestigd, maar verhuist op korte termijn naar Gierle. (gd) Op de foto : Glenn Van Cauwenbergh, Kenneth Goetschalck, Gust Dierckx DNCS, en Pieter Hermans.