Waarschuwingsbericht

Automatic fallback to the cURL connection method kicked in to handle the request. Result code from the failing request: 504

U bent hier

Doe de deur dicht en red levens bij brand

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
05.10.2020 - 15.41u
Door: Lex Verellen

Door alle binnendeuren in huis dicht te doen, kan je levens redden. Wanneer er brand uitbreekt, blijven het vuur en de verstikkende rook – de grootste bedreiging – langer opgesloten. Zo heb je meer tijd om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen wanneer een rookmelder alarm slaat. Doe de deur dicht en je bent een held!

Je hebt misschien de gewoonte om de deuren in huis open te laten.

Dat moet veranderen! De deur dicht doen, vooral ‘s nachts, is van levensbelang. Wanneer er brand uitbreekt, houdt zelfs een gewone, nietbrandwerende binnendeur de rook tot 20 minuten tegen. Tijd die levens kan redden.

De deur dicht doen is een simpele handeling die geen geld of moeite kost, terwijl het de verspreiding van de verstikkende rook effectief vertraagt.

Hang rookmelders!

Rookmelders vormen een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de gevaren van brand. Zodra de rookmelder rook detecteert, zorgt het alarmsignaal ervoor dat jij en je huisgenoten zichzelf in veiligheid kunnen brengen.

Meer info op hangrookmelders.be

Word jij ook deurdichter? En een Held

Doe de deur dicht en red levens bij brand. Zo ben je deurdichter, én een echte held. Verspreid de boodschap #doededeurdicht op social media – en jawel, dat mag met een deurgedicht. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee.

#worddeurdichter #spreadtheword #doededeurdicht

Bekijk de campagnevideo !

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto