Wil je wat aan je conditie doen, maar heb je niet veel tijd om dit te verwezenlijken? Dan is joggen de ideale manier. En het goede nieuws is dat er ook dit voorjaar weer een cursus Start & run is!

Onze gemotiveerde en ondertussen zeer ervaren jogbegeleiders verwelkomen jullie nog altijd met evenveel inzet en motivatie.  Het volgen van de jogcursus duurt 10 weken. Beginners maken de stap van 0 naar 5 kilometer, gevorderden kunnen van 5 naar 10 kilometer gaan. In onze gemeente kan je ook na de lessenreeks blijven trainen met je groep indien je dat wenst.  

Waar en wanneer? 

Vanaf maandag 13 maart 2017 om 19.30 uur aan het sportcentrum in Nijlen. Je krijgt alle informatie bij de eerste training die ook volledig gratis is.  

Inschrijven

Vooraf inschrijven is niet nodig. Inschrijven en betalen doe je pas bij je tweede les: € 15 voor de 10 weken cursus of € 8  per half jaar voor gevorderde lopers. Dit is inclusief cursus, verzekering, training voor 6 maanden (ook na de Start & run cursus kan je blijven lopen) en een fluovestje voor de veiligheid.

De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar. Voor jongere deelnemers moet er een volwassen begeleider worden voorzien.