U bent hier

Doe mee aan de Vlaamse 10.000-stappenclash en stap Mol mee naar de overwinning

Mol
24.04.2018 - 10.26u
Door: Mark Jaspers

Van 1 tot 31 mei neemt Mol het al stappend op tegen de inwoners van meer dan 100 Vlaamse gemeenten en steden. Wil jij meer bewegen zonder veel extra tijd te moeten vrijmaken? Registreer je dan gratis via www.10000stappen.be en stap Mol mee naar de overwinning.

Misschien gaat Mol dan wel naar huis met de titel van 'Actiefste gemeente van Vlaanderen'. Wist je trouwens dat je met 10.000 stappen (of 8.000 voor 65+) per dag al voldoende beweegt voor een goede gezondheid? Doe dus zeker mee.

Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo's organiseren met steun van de Vlaamse overheid de 'Vlaamse 10.000-stappenclash'. Dit is dé stappencompetitie tussen alle Vlaamse en Brusselse gemeenten en steden.

Alle deelnemende steden en gemeenten worden naargelang het aantal inwoners ingedeeld in een categorie. Zo maakt iedereen een eerlijke kans, zowel de kleine gemeenten met minder inwoners als de grote steden.

Gratis registreren

Registreer je gratis op www.10000stappen.be en sluit aan bij de groep van onze gemeente. Op deze website of via de app van 10.000 stappen kan je online een stappendagboek bijhouden.

Geef dagelijks je aantal stappen in en volg de route en tussenstand op de wereldkaart. Je kan live volgen welke gemeente of stad aan de leiding staat. Bovendien maken alle deelnemer wekelijks kans op leuke prijzen. De gemeente of stad die na één maand de meeste stappen zette, is de grote winnaar.

Stappen tellen

Stappen tellen is eenvoudig, makkelijk en motiverend. Er zijn verschillende manieren om je stappen te tellen. Meer info over stappentellers vind je op www.10000stappen.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto