DOMO Elektro aan Dompel organiseerde dinsdagnamiddag een Meet & Greet met Marc Sleen (90), de schepper van stripfiguur Nero.   Aanleiding was het nieuwe Brusselse wafelijzer dat het Herentalse  huishoudelektromerk DOMO op de markt lanceert. Als exclusieve actie krijg je bij elke aankoop van een Brussels wafelijzer van DOMO namelijk een gratis Nero-album cadeau, met de smakelijke titel ‘Het Bierkanaal’. 

DOMO-zaakvoerder Marcel De Voeght : 'DOMO Elektro en de Stichting Marc Sleen hebben de handen in mekaar geslagen om de Belgische wafel opnieuw stevig op de kaart te zetten. Met een wafelfestijn aan het einde van menig album vonden ze stripfiguur Nero dé uitgelezen Belg om het nieuwste Brusselse wafelijzer van DOMO uit te testen. Het resultaat zijn extra dikke en luchtige wafels, die de echte Brusselse wafel weer volop in de huiskamers brengen.  Als de Rode Duivels naar Brasil 2014 mogen, gaan we daar ook zeker op inspelen.'

Ridder Marc Sleen : 'In 1947 tekende ik de eerste Nero, die toen nog "De avonturen van Detective Van Zwam" heette.  Ik vind eigenlijk alle figuren in de m'n albums even mooi.   Tof dat ik vandaag hier bij DOMO de lekkere Brusselse wafels en het nieuwe wafelijzer mee mag promoten. In m'n strips heb ik vaak wafels laten passeren.   Eigenlijk heeft m'n moeder de lekkerste wafels ooit gebakken...'   Nnieuws / Guy Verellen.