Wat een heerlijke vrijdagnacht op de Antilliaanse Feesten. De AF-organisatoren Freya en Lo waren zaterdagochtend om 6u meer dan tevreden. Geen druppeltje regen en een nooit geziene vrijdag-opkomst van duizenden dansfans.



Hebben de 8 km sfeerlampions op de AF iets met het weer te maken en houden ze in Hoogstraten al 28 jaar alles droog...?

Toppers Silvio Mora en  Don Omar
Freya Verschueren : 'We zijn heel content dat alles droog bleef.  We hopen dat het zaterdag ook zo blijft.  Trouwens er is geen probleem, alles is overdekt op de Feesten.'

Don Omar deed vrijdagnacht om 01u als de echte superster van de reggaeton alle meisjesharten sneller slaan.  Hitmachine Omar is ‘the Godfather’ van de hedendaagse latin pop. Hij staat trouwens in de ThalsFM Toffe 40 en andere Europese hitlijsten.

Silvio Mora bijt spits af
Silvio Mora mocht met z'n opzwepende merengue vrijdagavond de AF 2011  dansmachine op gang slepen.  De Colombiaanse salsavirtuoos Yuri Buenaventura  zette het fiesta tropical  verder en bereidde de tent voor op Don Omar.

Bekijk hier Don Omar de video op Youtube HD

Zaterdagavond volgen o.a. nog Alex Bueno, Werrason, Grupe Galé, Machel Montano en de Rebels Band.  Be there in zomeroutfit!

Details AF hier

Luister op zondagavond (22-24u) naar ThalsFM Paradise Island met 2 uur continu Antilliaanse Feesten-music -  exclusief in Vlaanderen.
Ook op het web
www.Nnieuws.be