Met thema 'durf' het vijftigste lustrumjaar in

JCI Lier, de vereniging voor jonge ondernemende mensen tussen 18 en 40, heeft naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een nieuwe voorzitter. Dorien Hens (29) is verkozen om het vijftigste werkingsjaar in goede banen te leiden en neemt de taak als voorzitter over van 30-jarige Nadja Van Mechelen, Office Manager van Flanders@Work te Herentals.

Dorien Hens is sinds 3 jaar lid van JCI Lier maar heeft reeds enkele jaren ervaring bij de lokale Raad van Bestuur als secretaris en penningmeester.

Na uitgebreide werkervaring als Fleet Advisor in de zaak van haar ouders bij Opel Hens te Lier heeft zij de moedige stap gezet naar zaakvoerder.

Vorige maand opende zij haar nieuwe zaak Mimi Baby te Sint-Katelijne-Waver. Het thema 'durf' staat dan ook op haar lijf geschreven.

50 Jaar JCI Lier

Het vijftigjarige jubileum wordt dit jaar gevierd met een groots galabal op zaterdag 8 mei 2021, dit is de exacte oprichtingsdatum van JCI Lier vzw maar dan uiteraard vijftig jaar later.

Het thema en locatie van dit groots festijn blijft nog even geheim maar zoals JCI Lier in België bekend staat, zal het alvast een groots feest worden.

Bij JCI wordt er uitgegaan van het principe "one year - one man - one job" dus ook dit jaar wordt de kersverse voorzitter geholpen worden door enkele (nieuwe) bestuursleden.

Dorien zal worden bijgestaan door vicepresident en secretaris Kelly Janssens, penningmeester Anne-Louise Peeters, lokale vormings- en gemeenschaps-verantwoordelijke Tine Seuntjens, bestuurder business en internationalisme Bart De Smedt, legal counsil Pepijn Palmans en uiteraard staat ook voormalige voorzitter Nadja Van Mechelen paraat.

De communicatie zal dit jaar door Britt Gevers uitgevoerd worden. JCI Lier heeft niet stilgestaan tijdens deze moeilijke tijden van lockdown en contactbeperkingen.

Ook voor het nieuwe werkingsjaar zal nieuwe voorzitter Dorien extra moeilijkheden ondervinden tijdens het verdere verloop van de Coronacrisis. Niet alles kan digitaal worden opgelost maar met haar ondernemende instelling en durf zal zij zeker de Lierse spirit van JCI verder dragen in haar voorzittersjaar.

Wat is JCI

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge professionals tussen de 18 en 40 die werkt rond 4 pijlers: Business, Individualisme, Gemeenschap en Internationalisme.

Als jonge kamer maakt JCI Lier deel uit van dit internationale netwerk van ambitieuze jongeren met een honger naar kennis, een neus voor ambiance en een engagement voor hun maatschappij.

Benieuwd? Wij vergaderen - zodra dat weer mag - telkens op de tweede
donderdag van de maand in Het Looks, Ros Beiaardstraat 12-15, 2500
Lier, en voorlopig even digitaal. Welkom!

www.facebook.com/JCILier

www.jcilier.be