Met de 4-0 nederlaag van de match in de heenronde in het achterhoofd zag SKS een fel van start gaande thuisploeg.   Dosko wilde de belangrijke 3 punten in de strijd om de titel in de grensgemeente houden.  20 minuten kon SKS standhouden.  In een tijdspanne van 8' legde thuisploeg de wedstrijd in een beslissende plooi : 3-0.

Na de rust diepte Dosko de kloof nog meer uit : 4-0 in  de 52'.  Na dit doelpunt liet Dosko stoom van de ketel.  De bezoekers kregen enkele doelrijpe kansen.  Dit resulteerde in een eerredder in de 74' langs Jason Verschaeren.

Terwijl ze in Baarle-Hertog de carnavalsnacht indoken,  reden de SKS-boys  met de volle autocar terug naar de stille Kempen met de nadruk op 'stille'.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Wechelderzande op de kalender. Aftrap om 15u aan de Olympiadelaan.  (PVL)