De succesvolle party-formule Downtown bestaat 2 jaar.  Dat moet gevierd worden met een opvallende editie vol fun.  Een bijzonder verhaal van organisatoren Tim Van den Heuvel en Stefan Verraedt : ‘Toen we op 1 februari 2012 twee dagen voor ons evenement in discotheek Orlando Westerlo vernamen dat er geschillen waren tussen beide managers,  zaten we eventjes in zak en as. We hadden nog 2 dagen om de locatie te veranderen en bleven dus niet bij de pakken zitten.

Omdat de naam Downtown was,  zijn we in het centrum van Herentals uitgekomen. Ook al was de locatie veel kleiner dan onze oorspronkelijke locatie. Iedereen was aanwezig en de sfeer was op en top. Een nieuw concept was geboren. Downtown zou vanaf deze dag telkens doorgaan in het centrum van Herentals met wisselende locaties. Zo zijn de café's Club Human, Den Beiaard, Den Thijs, De Ton en de Posterijen de revue reeds gepasseerd. Telkens veranderde de flyer van kleur en dit was dan ook de kleur van de dresscode die avond. 

Om telkens origineel uit de hoek te komen verzonnen we vaak iets extra om het evenement extra kracht te geven. Zo hielden we vorige keer een dj-contest en kon je, je voor het evenement al eens inschrijven voor een 'dinner & dance'. 

Downtown is op de 2 jaar tijd uitgegroeid tot een ware community, met een vast publiek. We hopen dan ook om dit evenement nog enkele jaren te mogen onderhouden.

Iedereen is welkom op onze volgende editie : 'Downtown 2 year' die zal doorgaan in Den Beiaard, Club Human en 10R20 allemaal terug te vinden op de Grote Markt van Herentals. Er zullen 17 dj's de avond sfeervol begeleiden en met een bandje van 8 euro kan je deze dan ook gaan beluisteren op de drie locaties,’ aldus masters Stefan & Tim.

Downtown 2 years - vrijdag 21 maart

17 dj's @ 3 locations: Den Beiaard / Club Human / 10R20, Grote Markt Herentals

Entrance: 8 euro - dresscode: a touch of green.