Drama voor FC Antwerp én voor Eupen, en vooral voor de massa Antwerpfans in de Kempen.  Vandaag kende de voetbalbond WS Brussels 2 bijkomende punten toe zodat de Brusselse club van sterke man John Bico over Antwerp en Eupen in de rangschikking naar de eerste plaats wipt. Wint WS Brussels zaterdagavond zijn thuiswedstrijd tegen Patro Maasmechelen dan is de Brusselse club kampioen.

WS Brussels kreeg de 2 punten extra omdat het in beroep ging tegen de uitslag van de wedstrijd tussen Seraing en WS Brussel. Die eindigde op 1-1 maar Seraing had een niet-speelgerechtigde speler opgesteld. WS Brussels kreeg daarmee 2 punten extra.

Detail: WS Brussels heeft nog geen stadion voor volgend seizoen en heeft nog geen licentie. Over het licentiedossier van WS Brussel wordt op maandag 2 mei beslist. De club leeft in onmin met het stadsbestuur over het stadion.

De massa supporters van FC Antwerp, ook die in Herentals en het Neteland wonen, zijn in alle staten.

Reactie van de club: "FC Antwerp heeft notie genomen van de beslissing van de Geschillencommissie van de voetbalbond. De club beraadt zich over verdere stappen."

Foto : Photo News / N.