Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drankenhandel Verreydt Suzy & Geert : 'Topfijne eindejaarspakketten op jou maat vol verrassingen'

Drankenhandel Verreydt

Je voelt meteen het warme onthaal en het professioneel advies wanneer je Drankenhandel Verreydt in Noorderwijk aan de Ring binnenstapt.  Al sinds 1970 presenteert het bekende familiebedrijf met haar onderlegd team één van grootste assortimenten in de Kempen aan ambachtelijk streekbieren en Belgische biertoppers die internationale awards wonnen.

Een gamma van méér dan 1.000 bieren.  Uniek in de Kempen.

Maar je ontdekt er ook fijne sterke dranken van topkwaliteit o.a. de XO Remy Martin cognacs, kwaliteitswhiskey's uit Schotland, Bourbon USA en Ierland. Van Single tot Blended malt.  Een pakket gins, exotische dranken, wijnen, en champagnes.   Aan jou de keuze. 

Een persoonlijk bezoek méér dan waard om zelf te voelen en te beslissen wat het meest in je smaak valt.  Je weet wel : kijken, neus, smaak, afdronk en volop nagenieten.   De essentie van een heerlijke degustatie. Kortom gastronomische cado-hoogstandjes voor bij je thuis, familie, vrienden of op je werkvloer.  Gewoonweg iedere dag van het jaar een beetje feest.  'Met maten. En met mate.'

De populairste bieren blijven DUVEL, naast de Belgische trappistenbieren, ook o.a. de Keizer van Hertals (Rik Van Looy), de Gageleer, Baskwadder, en de nieuwe Ronny Retro trippel van een lokale DJ doen het zeer goed (brouwerij Het Nest).

Zaakvoerders Geert & Suzy van ''Het Noorderwijks Drankenhuis van Vertrouwen' : 'Onze garantie voor een topfijn eindejaarsfeest, bezoek ook onze webshop'

Voor de feestdagen lanceren Suzy & Geert Verreydt van 'Het Noorderwijks Drankenhuis van Vertrouwen', met ook winkels in Lille en Olen, een uitgelezen originele geschenkenmand vol variaties en mét verrassingen die compleet op maat van de klant geleverd wordt.

'Fijn ingepakt, net zoals jij het wil om je geliefde of je business relaties te verwennen in de hoogste graad', zeggen zaakvoerders Geert & Suzy.  'Mét kwaliteit en garantie van waardering. Ook lokale besturen uit heel de regio zijn trouwe klanten voor deze feestelijke personeelspakketten. 

Deze geschenkmanden kunnen het hele jaar door.  Denk even aan de verjaardagen, jubilees, communie- en trouwfeesten, geboorten, verloving, huldiging van je personeel, of gewoon 'zomaar' uit waardering, respect of een gemeende dank.

'Bezoek zeker ook onze webshop. Heel eenvoudig en we leveren gratis in heel politiezone Neteland en de regio Lille. Je vindt er heel wat promoties en aanbiedingen van de grootste of ook regionale ambachtelijke brouwerijen.

In deze speciale tijden leg je je geliefden extra in de watten. Ook zonder alco kan je iemand blij verrassen : fruitsappen, streekproducten, minerale waters, tonics, frisdranken en versnaperingen van o.a. Lu, Milka Mondelèz, uit Herentals waar zoveel Kempense mensen hun werk vinden.  Of Belgische pralines', besluiten Suzy & Geert. 'En terloops', vertelt Suzy erbij : 'Ik sta ieder dag al om 05u in ons magazijn om alles klaar te maken en te sorteren. We houden van de vroege, onze klanten krijgen persoonlijke service 7/7.'

De gerenommeerde evenementen- en festivalservice van Drankenhandel Verreydt - ook ver buiten de Kempen en Vlaanderen - staat als een paal boven aan het horeca- en organisatorenfirmament.  Sinds 1980.  Ook full service voor je verjaardagsfeest, communicant, verlovings- of trouwfeest of jubilee, bedrijfsfeesten.

Compleet in het spoor van hun grootvader en stichter René Verreydt. Sinds 1970.  De jongere generatie staat klaar om de handelszaak verder uit te bouwen.

De Verreydt filialen in de Kempen altijd met een warm onthaal :

Ring 99 | 2200 Noorderwijk 014 / 26 38 71 - winkel@drankenhandelverreydt.be ;

Poederleeseweg 121 | 2275 Lille 014 / 44 06 50 - lille@drankenhandelverreydt.be ;

en Stationsstraat 30 | 2250 Olen 014 / 22 37 37 - info@drankenhandelverreydt.be .

Guy Verellen / NNieuws.

URL
Geert Verreydt in actie voor de klanten

Geert Verreydt in actie voor de klanten

Ring 99, Noorderwijk, België

Drankenhandel Verreydt

Deel dit artikel