Het Theaterspektakel brengt vanaf vrijdag 16 mei haar 5e productie van het seizoen. Dit keer is het DE DREI MUSKETREZEN naar Alexandre Dumas in een regie en bewerking van Tom Pernet.

Didina d'Artagnan wil Musketrees worden en begeeft zich naar Parijs om zich aan te sluiten bij de Musketrezen van de koningin.  Nog voor ze goed en wel aangekomen is, belandt ze midden in het complot van de machtwellustige kardinaal Richelieu om de koning in discrediet te brengen.  Samen met "de drei musketrezen" zal zij proberen om Frankrijk te redden.  Maar zal zij tijdig slagen in haar opzet? 

Beleef deze heerlijke avonturen en komische situaties mee in "De Drei Musketrezen" zoals ze nog nooit ten tonele zijn gebracht!

 

Onder de werktitel "De 4 Muske3s" werkt Theaterspektakel aan de laatste productie van dit seizoen.  Het wordt geen herneming van De Drie Musketiers die in de beginjaren van Theaterspektakel werd opgevoerd, maar een compleet nieuwe, komische bewerking van Tom Pernet met zang en dans, degengevechten en veel onverwachte wendingen, gebracht door de ganse cast van Theaterspektakel, heel veel figuranten, doedelzakspelers... 

 

Speeldata:

17, 18, 19, 23, 24 en 25 mei 2013 in de schouwburg van cc ’t Schaliken, telkens om 20 uur behalve zondag om 15 uur.

Reservering: cc ’t Schaliken, 014-28 51 30, cultuurcentrum@herentals.be of op www.theaterspektakel.be.