U bent hier

Drie Kempense jonge ondernemers slaan handen in elkaar en lanceren ‘Bubbelbox’

Kempen regio | Turnhout regio | Westerlo
05.06.2020 - 00.15u
Door: Mark Jaspers

Richard en z'n bruur uit Gierle, Baroue uit Turnhout en de Stamtafel uit Westerlo willen Vaderdag op 14 juni anders vieren en verrassen u met een Bubbelbox, een uitgebreide brunchbox waarin de passie van deze drie ondernemingen voelbaar is.

'Onze droom om een cocktailbar op te starten heeft een iets andere start gekend door Covid-19', zegt Jo Schoeters van Baroue. 'Of we over een dosis creatieve flexibiliteit beschikken werd dus al snel op de proef gesteld. Baroue Boxed is een succesvol coronaproof alternatief voor onze cocktailbeleving op locatie', vult Chloé Minnen aan.

'Elke week verras ik mijn klanten met een afhaalgerecht bereid op mijn Ofyr. Een waardig alternatief maar ik kan eerlijk gezegd niet wachten totdat ik mijn eigen concept van homecooking op de wereld mag loslaten' lacht Sieben Dierckx van Richard en z'n bruur.

'Omdat ontbijten in de Stamtafel niet meer kan, bleek de formule ontbijt aan
huis een groot succes' bevestigt Lien Van Meldert van de Stamtafel. 'De creativiteit, passie en focus op beleving brachten ons bij elkaar en zo is de Bubbelbox geboren' vult Chloé aan.

De Bubbelbox is een brunchbox vol huisgemaakte ingrediënten van de Stamtafel aangevuld met culinaire verrassingen van Richard en z'n bruur en afgewerkt met een homemade mocktail van Baroue.

Een ideaal Vaderdag cadeau.

De horeca staat op een kantelpunt, niets zal zijn zoals het was. Het is de kunst om te schakelen, anders uit de hoek te komen en onze krachten te bundelen. Aanvoelen waar onze klanten nood aan hebben en dit samen uitstralen is zoveel sterker dan op uw eigen eiland blijven. Samen staan we sterk.

www.richardenzenbruur.bewww.baroue.bewww.destamtafel.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto